Wat regels..

In 2010 ben ik begonnen met deze blog, een gratis WordPress applicatie. Meer omdat ik het leuk vond om over mijn leven in Zweden te vertellen en omdat ik ook vaak vragen kreeg over de verschillen en het hoe of wat. Ik wil niet generaliseren of mensen/groepen beledigen, ik vertel gewoon zoals ik het zie.
Overnemen van artikelen of foto’s is niet toegestaan zonder mijn toestemming. Alles op deze site is mijn creatieve eigendom. Als ik iets gebruik van openbare instanties zoals nieuwssites etc. dan zet ik dit er expliciet bij en zit er ook een link bij naar het desbetreffende artikel, zo ook met foto’s.
Reacties :
Deze komen op de site te staan als ze goedgekeurd zijn. Als ik hierop reageer komt ook dit op de site te staan en kun je dat lezen onder het betreffende blog-artikel.
Ik wil het graag leuk houden in deze blog en daarom heb ik voor mijzelf wat regels met betrekking tot reacties:

-De email die je opgeeft bij een reactie zie ik en als dit een email-id is met een (naar mijn mening) niet bestaande of iets met een (ook naar mijn mening) rare naam dan keur ik de reactie niet goed en antwoord hier ook niet op
-Onvriendelijke reacties keur ik niet goed.
-Reacties met de vraag om contact op te nemen reageer ik op via mijn blog, dit doe ik niet persoonlijk met mijn email. Heb je vragen over Zweden dan kan dit gewoon via een reactie en hoeft dat niet persoonlijk. Mijn antwoord lees je dan onder het artikel waarop je gereageerd hebt.