Beetje boffen!


Ja, hier heeft het ook erg gewaaid. Vandaag waait het nog behoorlijk maar niet zoals gisteren (windkracht 11 eventjes). In eerste instantie leek het dat we dit zonder schade zouden doorstaan. Maar zo rond half vijf ’s middags zit ik achter de Mac en hoor een zachte plof. Gelijk denk ik “nu is er iets gebeurd”, zo ook Hans die uit de keuken komt rennen. Achter het huis zien we ons grilhutje in de sparrentakken staan en ja, hier zijn twee sparren omgegaan. Maar toch geluk gehad, ze zijn er juist achter gevallen. Alleen de beluchtingsbuis van de grillkåta is geraakt en die kan makkelijk gemaakt worden. Nu alleen dus weer extra werk om deze sparren weer tot kachelhout te verwerken (waar laten we dat???). Ze hadden trouwens erg weinig wortels…

Over marja wagemans

Een hollandse dame die geniet van haar leven in Zweden. En holländsk tjej som upplever stor nöje med sitt liv i Sverige.
Dit bericht werd geplaatst in Blogg-nl en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Beetje boffen!

  1. Jet zegt:

    Pfff, gelukkig dat jullie er niet net aan het werk waren of er net liepen.. En gelukkig dat de schade beperkt is gebleven.
    Hier was het ook heftig! Forse rukwinden. De wind gierde hard door de schoorstenen. Gisteravond hoorde ik ook een “plof”. De volgende dag bleek dat er weer een flinke tak van de kersenboom afgerukt was. Misschien moet ik die maar helemaal kortwieken… als dat kan. Achter, in het bos zag ik ook grote afgerukte takken liggen. Verder is hier de schade beperkt gebleven. Het voorjaar is begonnen, de bollen lopen al uit! Bij jullie ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.