28-29 maart Lynx jacht

Het heeft weer gesneeuwd. Zo langzamerhand zijn we echt sneeuwziek! Dicht die gordijnen!
Er is zeker 10 cm weer bijgekomen en het was net zo mooi aan het weg gaan.
Zaterdag een ongewoon feest bij de Herrgård. De eigenaresse heeft deze na 2 jaar verkocht. Ze geeft een maaltijdfeest. Ik dacht niet zo officieel maar iedereen moet netjes aan een grote tafel aanschuiven en dat wij laat zijn is minder handig. Maar we hebben het leuk en het is ongewoon veel drank bij. Voor die wil dan, en dat zijn er niet zoveel. Camilla blijft maar wijn bijschenken. Rond 7-en gaan we weer op pad met ijzertjes onder onze laarzen. Het gaat beter dan de heenweg. We hebben een vlottere stap door alle drank en het is weer opgevroren. De volgende dag toch iets gezeur in mijn hoofd. We doen niet zoveel, denken eerst nog naar de jaarvergadering te gaan van de streekvereniging maar laten dat ook maar schieten. Ik werk nog aan de kamelensite. Vrijdag deze gemaakt met joomla. Dit was de nieuwste versie 1.6 met afschuwelijke templates. Ik vond het niets en had niet zoveel zin weer opnieuw alles uit te zoeken. Zaterdagochtend de site overgeinstalleerd met wordpress. Hier ben ik nooit zo van gecharmeerd geweest maar het begint mij te amuseren. Dit ging beter, de layout was nog niet echt ok maar het is de eerste stap. Zondag nog een opdrachtsbeschrijving in elkaar gezet voor mijn baas Kristina van zowel een beheersklus als een test/projektleiders klus. Ze wilde meer beschrijving maar gaf niet precies aan wat het was. Maar beide zaken beschreven. Ook kreeg ik een mail op mijn film op youtube met de eland. National Geografic wil dramatische ontmoetingen met elanden in scene zetten en filmen. Ook mijn ontmoeting vinden ze dramatisch. Het moet bij het huis gefilm worden en in engels verteld worden etc. Nog eens over denken, ik wordt zeker niet als de slimste gezien met dit avontuur.
Maandag weer naar TS en gepoogd de beveiliging eens duidelijk te krijgen. Werkelijk verbazendwekkend. Dinsdag 29 maart thuiswerken. Hans roept rond 10 uur “een lynx”! De reeen stonden te eten achter ons huis en zijn nu op de vlucht voor een lynx. Hans zag hem/haar rennen echt heel hard. Zo te zien hebben de reeen de dans ontsprongen, de lynx is afgeslagen het bos in, durfde blijkbaar niet dichter naar huizen toe. Nu lijkt het weer goed dat ik geen extra zak voer heb gehaald. De reeen zullen niet wel niet meer komen.

Over marja wagemans

Een hollandse dame die geniet van haar leven in Zweden. En holländsk tjej som upplever stor nöje med sitt liv i Sverige.
Dit bericht werd geplaatst in Blogg-nl en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op 28-29 maart Lynx jacht

  1. Pingback: Lynx | marja wagemans

  2. Pingback: Reeen | marja wagemans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.